ALGEMEEN

Voor een lange levensduur en een goede conditie van uw vloer en de gekozen afwerking is goed onderhoud onmisbaar. Om onnodig snelle slijtage te voorkomen willen wij u graag voorzien van enig advies. Bij parketspecialisten zijn onderhoudsmiddelen van meerdere merken beschikbaar.

Wij adviseren u nadrukkelijk uitsluitend de onderhoudsmiddelen te gebruiken die door parketspeciaalzaken geadviseerd en geleverd worden. Deze onderhoudsmiddelen zijn door de producent afgestemd op gebruik samen met de specifieke afwerking waarvoor u gekozen heeft.

 

We raden u dan ook aan om de verleiding te weerstaan bij een supermarkt of drogist een goedkoper product aan te schaffen. Ook niet als op de verpakking staat aangegeven dat het een onderhoudsmiddel voor parketvloeren is. Deze producten zijn vaak zuur of alkalisch. Waardoor verkleuringen en beschadigingen kunnen ontstaan. In het ergste geval zal uw vloer dankzij een verkeer gebruikt onderhoudsmiddel geheel opnieuw geschuurd en behandeld moet worden.

 

Wij werken met uitsluitend met topmerken als het gaat om de juiste producten. Zowel als het gaat om de afwerking van uw vloer als om de bijbehorende onderhoudsmiddelen. Bij twijfel over het juiste onderhoudsmiddel voor een van onze producten, neem altijd eerst contact met ons op.

 

Wij adviseren u graag.

ONDERHOUD producten

Neem ook een kijkje bij onsze onderhoudsproducten. Wij presenteren u graag een exclusieve selectie topmerken voor het perfect onderhouden van uw parketvloer.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE NIEUW PRODUCTEN EN ACTIES! SCHRIJF U NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

NIEUWS

& ACTIES

© Copyright Kerkhofs 2013    -   Ambachtslaan 1013   3990 Peer   -   T:   +32 11 63 64 00   -   F:   +32 11 61 11 00   -   E:   info@parketkerkhofs.be .   -   Privacy