GEOLIEDE vloeren

Geoliede vloeren dienen altijd met een onderhoudsolie te worden onderhouden, met enige regelmaat al naar gelang gebruik van de vloer. Er zijn veel verschillende merken vloerolie verkrijgbaar zijn welke allen een ander bijbehorend onderhoudsmiddel hebben. Gebruik met vloerolie altijd een onderhoudsmiddel van hetzelfde merk.

 

Laat u zowel voor verouderde als voor andersoortige vloeren dus goed informeren over het juiste onderhoud. Vloeren afgewerkt met olie mogen niet te vaak vochtig worden afgenomen omdat het vocht dan in de poriën van het hout kan trekken, waardoor verwering en/of slijtage sneller kan ontstaan. Gebruik de juiste reiniger, zoals aangegeven door de fabrikant van de olie. Momenteel worden (met name) eiken parketvloeren vaak afgewerkt met een kleurolie. Het kan zijn dat wordt geadviseerd deze afwerking te onderhouden met een onderhoudsolie in die kleur. Over het algemeen komt dit veel voor bij witte vloerolie.

ONDERHOUD producten

Neem ook een kijkje bij onsze onderhoudsproducten. Wij presenteren u graag een exclusieve selectie topmerken voor het perfect onderhouden van uw parketvloer.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE NIEUW PRODUCTEN EN ACTIES! SCHRIJF U NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

NIEUWS

& ACTIES

© Copyright Kerkhofs 2013    -   Ambachtslaan 1013   3990 Peer   -   T:   +32 11 63 64 00   -   F:   +32 11 61 11 00   -   E:   info@parketkerkhofs.be .   -   Privacy