GEWAXTE vloeren

Vloeren afgewerkt met was dienen, zoals de naam al verraadt, met was te worden onderhouden. Eerst wordt de vloer geïmpregneerd met een vloerolie. Dit zorgt ervoor dat vocht niet in het hout kan trekken. Uw vloer wordt daarna in een vaste was gezet. (dit kan zowel een parafinewas als een slijtvastere kunstharswas zijn.)

 

Ook kan er een balssem (combinatie olie en was) op de met olie geïmpregneerde vloer gebruikt worden. Het hout zal er langzaam voller uit gaan zien en u krijgt na verloop van tijd een vloer met een prachtige, warme uitstraling. In de meeste gevallen is het onderhoud van was dus vrij eenvoudig. Bij regelmatig en goed onderhoud wordt een wasvloer na verloop van tijd steeds mooier. Om een hardnekkige vervuiling of overtollige was te verwijderen zijn er speciale reinigingsmiddelen.

ONDERHOUD producten

Neem ook een kijkje bij onsze onderhoudsproducten. Wij presenteren u graag een exclusieve selectie topmerken voor het perfect onderhouden van uw parketvloer.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE NIEUW PRODUCTEN EN ACTIES! SCHRIJF U NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

NIEUWS

& ACTIES

© Copyright Kerkhofs 2013    -   Ambachtslaan 1013   3990 Peer   -   T:   +32 11 63 64 00   -   F:   +32 11 61 11 00   -   E:   info@parketkerkhofs.be .   -   Privacy