Lamel Parket

Lamelparket zijn houten vloerdelen opgebouwd uit 3 lagen te weten een massieve toplaag (ca. 4mm) in eiken of andere (tropische) houtsoorten, met als tussenlaag hevea of vuren (ca. 9 mm) en als onderlaag een contrafineer in vurenhout (ca. 2mm) voor de stabilisatie van het vloerdeel.

 

Door de gelaagde opbouw werken de lamelparket delen vrijwel niet, dit is ideaal voor zwevend leggen en ideaal voor het wisselende Nederlandse klimaat. Met haar steeds veranderende luchtvochtigheid.

 

doorsnedelamelparket.pngNet als de duoplanken is lamelparket onbehandeld of afgewerkt met olie of lak te leveren. Is rondom voorzien van veer en groef en aan de lange zijde kunt u ook hier kiezen tussen met of zonder vellingkant. De bovenlaag bestaat uit een stuk en eenmaal gelegd ziet de vloer er dus exact hetzelfde uit als een vloer uit massieve vloerdelen. Ook de levensduur van de plank is vergelijkbaar met massieve delen.

De toplaag van de lamelparket kan van vele houtsoorten gemaakt worden. Maar de meeste gebruikte soort is eiken. Lamelparket is zeer gemakkelijk door een doe het zelver te leggen. De onbehandelde vloerdelen dienen eventueel licht te geschuurd en daarna te geolied te worden.

Heeft u interesse in onze producten, of had u graag meer informatie?

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE NIEUW PRODUCTEN EN ACTIES! SCHRIJF U NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

NIEUWS

& ACTIES

© Copyright Kerkhofs 2013    -   Ambachtslaan 1013   3990 Peer   -   T:   +32 11 63 64 00   -   F:   +32 11 61 11 00   -   E:   info@parketkerkhofs.be .   -   Privacy